Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik barı kadar acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak derunin kullanılmaktadırlar.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak bileğnöbetmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en amelî fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın yangın kapısı esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kullanılan kapı fitili sinein yaman sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında bilim çalmak sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Henüz faik konutlarda veya işyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını çıkarmak için birden aşkın yangın merdiveni de ıztırari tutulabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya düz kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page